Filtrera din sökning

Filtrera din sökning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sortera sökning

Bostadstyp

  • {{type.name}}

Pris

Rum

Areal

Annat

  • Husdjur tillåtna
  • Obegränsad hyresperiod

Hitta en ledig lägenhet i Gävle

I Gävle får du chansen att skapa underbara minnen för livet. Den här residensstaden som ligger vid havet har för närvarande fler än 100 000 invånare, och varje år väljer 1 000 personer att flytta till just Gävle. Det finns mycket att se och att upptäcka som du inte vill gå miste om, och varför inte lägga vantarna på en ledig lägenhet i Gävle för att flytta dit permanent?

Det här kan vara lättare sagt än gjort, och särskilt om du är på jakt efter ett förstahandskontrakt. I vanliga fall står folk i bostadsköer under flera års tid, så det kan vara läge att söka aktivt istället för att enbart vänta. Här kan vi hos Ledig-Bostad.se hjälpa till avsevärt. Du kan kika på tusentals bostadsannonser landet över och kontakta hyresvärden om någon bostad faller dig i smaken. Ditt drömboende kan vara närmare än du tror!

Baserat på dina krav har vi hittat
{{propertiesCount}} möjliga bostäder till dig.

Vill du automatiskt få påminnelse så fort det kommer nya bostäder, som passar med dina önskemål?
Skapa en bostadsagent baserat på dina sökkrav här.

Kika på lediga hyresbostäder i Gävle hos Ledig-Bostad.se

Få tillgång till lediga bostäder i hela Sverige här hos Ledig-Bostad.se. Fyll i dina sökkrav i form av bostadstyp, areal, kostnad, storlek med mera så att du kan kika på hyresbostäder enligt dina förutsättningar. Vi samarbetar med en lång rad pålitliga hyresvärdar och garanterar dig en smidig bostadssökande. Klicka dig in på en lägenhet i Gävle som intresserar dig, läs igenom viktiga fakta och kontakta därefter hyresvärden direkt. Lättare än så kan det knappast bli.

Hos Ledig-Bostad.se ger vi dig även tillgång till skapandet av en bostadsagent. Du får med andra ord ett mejl om en ny bostad dyker upp som matchar dina sökkrav. Nya bostadsannonser läggs in på vår sida varje dag, så det är bara en tidsfråga innan du får syn på en hyresbostad som uppfyller både dina behov och önskemål. Skräddarsy din sökning med hjälp av vårt sökverktyg och kika på alla de lediga hyresbostäderna i Gävle.

Fördelarna med att flytta till Gävle

Att flytta till en lägenhet i Gävle kommer att gynna individen som antingen uppskattar stadslivet eller det mer naturnära livet. Den här platsen ligger nämligen intill havet, men kan även bjuda på en stadskänsla – allt beror på vilket område du väljer att bo i. Med många arbetsmöjligheter, relativ närhet till Stockholm och fokus på hållbar utveckling finns det mycket att älska i Gävle. Vi ska gå igenom ett antal fördelar nedan som utan tvekan kommer att locka.

Kom ut i arbetslivet

Letar du efter ditt första jobb eller vill du helt enkelt byta kurs? Då kan Gävle ge dig en knuff på vägen. Här finner du många världsledande företag inom bland annat stål, logistik, skogsindustri, informationssystem samt mer därtill. Med långt över 8 000 företag kan du ge dig ut och roffa åt dig ditt drömjobb just i Gävle. Även om du inte vill arbeta mitt i Gävle har du närhet till både Stockholm, Arlanda samt Uppsala – så visst kan du också söka jobb där och pendla dit.

Miljötänk och naturnärhet

Stadsbussarna i Gävle drivs av ekogas och alla de kommunala verksamheterna drar nytta av 100 % grön el. Med andra ord är det här en plats där de verkligen lägger krut på en hållbar utveckling för en bättre framtid. I flera år har Gävle blivit utsett till den näst bästa miljökommunen i landet, och detta är självfallet ett stort plus. Som en ytterligare fördel har du närhet till naturen: välj om du vill bo nära havet, öppna fält, naturen eller stadslivet.

Underhållning och upplevelser

Det går inte att känna sig uttråkad i Gävle. Här har du närhet till både idrott, teater samt musik, så varför inte besöka symfoniorkestern eller bege dig till konserthuset? Du har också många restauranger och caféer att välja mellan tillsammans med ett stort antal butiker där du kan shoppa. Gävle är som sagt inte särskilt långt från Stockholms stad, så ta en dagsutflykt till vår huvudstad och få upplevelser som du minns för livet.

Att se och att upptäcka i Gävle

Ett härligt uteliv och mysiga restauranger är två punkter där Gävle definitivt kan leverera. Med många trevliga uteserveringar och fräcka krogar är det alltid en spännande upplevelse att strosa runt i Gävle. För de kultursugna får du inte missa konserthuset och symfoniorkestern. Detsamma gäller för de olika teatrarna, museerna samt Gävles konstcentrum. Som om allt detta inte vore nog kan du i Gävle också stöta på det underbara kulturområdet eller ge dig av till en häftig nöjespark. Det finns alltid någonting roligt att göra i Gävle!

Bo tillsammans med andra eller hyr i andrahand

Likt resten av Sverige kan det bli dyrt för vissa att hyra en andrahandslägenhet helt själv. Det finns dock metoder att tillämpa för att spara pengar varje månad. Du kan till exempel hyra en lägenhet i Gävle tillsammans med folk som du känner så att ni delar på hyran. Det är dessutom fullt möjligt att bli inneboende hos någon som äger en bostadsrätt. Att hyra ett rum är betydligt billigare än att hyra en hel lägenhet eller hus.

Ett andrahandskontrakt kan även vara mer aktuellt än ett förstahandskontrakt. Då behöver du inte stå i några köer under flera års tid, utan kan fortare få tag på en passande lägenhet i Gävle. Använd dig av vår bostadsportal här hos Ledig-Bostad.se, bläddra bland lediga hyresbostäder i Gävle och kom i kontakt med hyresgästen snabbt och enkelt.

Hyr ut din egen bostad i Gävle

Här hos Ledig-Bostad.se erbjuder vi händiga verktyg till hyresgäster såväl som hyresvärdar. Är du i full gång med att försöka hitta en lämplig individ som vill hyra ditt hus, radhus, lägenhet eller rum? Ta då hjälp av Ledig-Bostad.se.

Du får chansen att kostnadsfritt skapa en bostadsannons, och vi fortsätter därefter att marknadsföra din bostad ända tills den har hyrts ut. Vi godkänner de olika hyresgästerna som registrerar sig på vår sajt, så individerna som kontaktar dig är pålitliga och seriösa. Oavsett om du vill hyra ut en lägenhet i Gävle eller om din bostad ligger i någon annan del av landet kan du lägga upp din annons hos oss. Bli del av ett av Sveriges bredaste urval av lediga hyresbostäder!