top-banner.jpg

Börja leta efter din nya bostad på Ledig-Bostad.se

Vi vill göra det lättare och inspirerande för både hyresgäster och hyresvärder att hitta varandra.

Om Ledig-Bostad.se

Om Ledig-Bostad.se

Ledig-Bostad lanserade deras hemsida 2018, och har sedan dess fått stor uppmärksamhet från både konsumenter och samarbetspartners. Vår mission är att göra det lättare och mera inspirerande för både hyresgäster och hyresvärdar att kontakta varandra. Teamet bakom Ledig-Bostad.se har stor erfarenhet i bostadsbranschen och arbetar passionerat för att kunna leverera god service till våra användare. Vi har lediga bostäder över hela Sverige och nya tillkommer varje dag. Vårt koncept är baserat på många samarbetspartners som tillför nya bostäder på vår hemsida. Ledig-Bostad.se strävar efter att vara din favorit samarbetspartner - vi levererar det största överblicket så att du kan hitta en ny bostad.

Så här fungerar Ledig-Bostad.se


Ledig-Bostad.se är en av Sveriges största hemsidor för att hitta en ny bostad. Vi ger dig möjligheten att både skapa en hyresgäst annons eller att hitta din drömbostad. Hemsidan har flera häftiga funktioner för både hyresgästen och hyresvärden. Som hyresgäst har du möjligheten att gratis registrera dig i vår kundbok och bostadsagent. Registrera dig snabbt och lätt redan i dag – det tar under 5 minuter.

Vi lever och andas för nöjda kunder


Ledig-Bostad.se försöker alltid ge bäst service till både hyresgäster och hyresvärdar. Som kund får du alltid professionell och personlig kundtjänst. Vi vill gärna hjälpa dig med dina frågor eller hjälpa dig att hitta din nya bostad. Skapa din användarprofil redan i dag och hitta din drömbostad.