Filtrera din sökning

Filtrera din sökning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sortera sökning

Bostadstyp

  • {{type.name}}

Pris

Rum

Areal

Annat

  • Husdjur tillåtna
  • Obegränsad hyresperiod

Hitta en ledig lägenhet i Örebro

Med 125 000+ invånare är Örebro en omtyckt tätort som du inte vill gå miste om. Här har du nära till allt du kan tänkas behöva: skolor, arbetsmöjligheter, sjukhus, stadsliv och ljuvlig natur. Här har vi en stad som lägger krut på tillväxt, så inte undra på att folk i alla åldrar ger sig av till Örebro. Du finner flera områden som är barnvänliga, så oavsett om du vill flytta dit på egen hand eller med familjen utgör Örebro ett förträffligt val.

Överallt i Sverige är det just nu bostadsbrist, och därför är det inte alltid nog att enbart ställa dig i bostadskön. Det är också smart om du aktivt söker en hyresbostad, och det är här som Ledig-Bostad.se kommer in i bilden. Bläddra kostnadsfritt runt bland de lediga lägenheterna i Örebro och hitta en bostad som känns rätt för dig.

Baserat på dina krav har vi hittat
{{propertiesCount}} möjliga bostäder till dig.

Vill du automatiskt få påminnelse så fort det kommer nya bostäder, som passar med dina önskemål?
Skapa en bostadsagent baserat på dina sökkrav här.

Kika på lediga hyresbostäder hos Ledig-Bostad.se

Vill du kunna ta en titt på ett stort antal lediga lägenheter, hus, radhus och rum i Örebro? Vill du slippa långa bostadsköer och få möjligheten att kontakta hyresvärden omedelbart? Då har du kommit till den rätta platsen. Här hos Ledig-Bostad.se erbjuder vi ett av de bredaste urvalen av lediga hyresbostäder i Sverige, så det är bara att börja söka. Vi samarbetar med pålitliga hyresvärdar och har som mål att göra bostadssökandet så enkelt som möjligt för dig.

Filtrera din sökning och hitta en hyresbostad i Örebro

Hos Ledig-Bostad.se kan du hitta flera olika sorters hyresbostäder i Örebro. Därför kan det vara läge att skräddarsy din sökning så att du sorterar bort bostäder som inte lämpar sig för just din situation. Som tur är har vi en sökfunktion som gör det möjligt att finjustera din sökning efter dina önskemål. Justera prisintervallet, antalet rum, bostadens storlek samt bostadstyp. Du väljer huruvida du vill kika på lägenheter, hus, radhus eller rum.

Ytterligare valmöjligheter är ”obegränsad hyresperiod”, ”delvänlig” samt ”husdjur tillåtna”. När du nu har valt vilken sorts bostad du är ute efter i Örebro får du upp resultat som passar dig. Som ett extra plus kan du välja att skapa en bostadsagent baserat på dina sökkrav. Då mottar du ett mejl om en lämplig bostad dyker upp. Nya hyresbostäder läggs till på listorna dagligen, så du kan alltid återkomma regelbundet för att hålla koll på de olika lägenheterna i Örebro.

Detaljer kring önskad hyresbostad hos Ledig-Bostad.se

Om du klickar dig in på en lägenhet hos Ledig-Bostad.se ser du snabbt att du får tillgång till en stor dröseinformation kring bostaden i fråga. Detta kan hjälpa dig att ta ett välgrundat beslut kring var du vill bo. Du får bland annat detaljer kring planlösningen, vilken våning lägenheten ligger på, vilka möbler samt vitvaror som du kan förvänta dig att ha redo i lägenheten samt hur stor ytan är.

Du kommer också att kunna läsa om vad som ingår i månadshyran, om husdjur är tillåtna, vilka kommunikationer som du finner i närheten, om du har ett förråd och om det finns en tvättstuga. Om det skulle vara så att du har frågor som inte besvaras under beskrivningen kan du kontakta hyresvärden direkt för att ta reda på mer. Hos Ledig-Bostad.se är vårt mål att det ska bli så smidigt som möjligt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra – så att hyresgästen hittar sitt äkta drömboende i Örebro samtidigt som hyresvärden hittar en lämplig hyresgäst.

Bostadsmarknaden i Örebro

Det är inte för intet som så många har valt att flytta till Örebro. Deras universitet ligger för närvarande bland de 400 främsta i världen, och du har rikligt med möjligheter när det både gäller studier samt arbete. Stockholm, Karlstad och Västerås ligger alla relativt nära Örebro, så att ta en utflykt till en av dessa populära städer är en vals på rosor.

Örebro kan dessutom beskrivas som en idrottsstad med fokus på både basket, hockey samt fotboll. Oavsett om du är intresserad av att se sport på elitnivå eller om du själv vill spela på en idrottsanläggning har Örebro mycket att bjuda på. Som om allt detta inte vore nog finner du i Örebro ett flertal naturområden som du bara måste besöka.

Allt detta och mer har resulterat i att fler och fler svenskar har valt att flytta till Örebro. Bostadsbristen sätter dock käppar i hjulet för vissa drömmar, och just därför är det inte alltid nog att passivt leta efter en lägenhet i Örebro. Låt oss på Ledig-Bostad.se hjälpa dig: med tusentals annonser för hyresbostäder landet över kan du hitta ett perfekt val för dig.

Välj ett passande område i Örebro

Örebro är indelat i flera olika områden, och var du bestämmer dig för att bo beror på just din individuella situation. Är du exempelvis en student som vill ha nära till universitetet? Är ni en familj som vill bo i ett barnvänligt område eller är du en sportentusiast som vill ha tillgång till en idrottsanläggning? Kanske är det viktigt att din lägenhet i Örebro ligger vid ett grönområde så att du kan ge dig ut för att njuta av naturen. Vi kommer att ge ett antal exempel på platser som är väl värda att titta närmare på om du har planer på att flytta till Örebro.

Satsa på ett lugnt och trevligt område

Om det är viktigt för dig att ditt hem ligger på en lugn och trevlig plats kan Hjärtaskogen göra under för dig. Den här platsen ligger relativt nära centrum, men förser dig trots detta med en avkopplande atmosfär. Förvänta dig ljuvliga innegårdar, fina hyresrätter samt en hel del bostadsrätter i en lummig del av staden. Örebro i allmänhet har även rikligt med cykelvägar, så det är lätt att ta dig runt även om du inte har någon bil.

Lämplig plats för barnfamiljer

För dig som har barn kan Norra Bro bli en lämplig plats. Barnomsorg finns nära tillhands och det finns många barnfamiljer som väljer att bosätta sig just här. Lägenheter är begränsade, och det här området präglas istället av villor och radhus. När allt kommer till kritan kan Norra Bro bli en äkta drömplats att bo på, sydöst om Örebro.

Njut av natur och frisk luft

Medan vissa är ute efter en storstadskänsla föredrar andra att ha närhet till natur för härliga promenader och en plats där du kan koppla av. Ormesta kan beskrivas som en av de mest naturnära platserna som du hittar i staden, och bäst av allt är att du utan problem kan cykla till centrum från det här området. Du har dessutom närhet till en sjö och ett naturreservat, så ge dig ut i den friska luften under bar himmel.

Att se och att upptäcka i Örebro

Örebro har mycket att erbjuda både studenter, de som letar efter arbete, barnfamiljerna som eftersöker ett barnsäkert område samt naturälskarna. Du finner ett stort antal naturområden som inte ligger särskilt långt från centrum, och tack vare den cykelvänliga designen tar du dig runt i staden på ett riktigt smidigt vis. Universitet, idrottsanläggningar, naturreservat och nära till det mesta. Det finns sannerligen inte få skäl till att så många väljer att flytta till Örebro.

Några av sevärdheterna och upplevelserna i Örebro som du inte vill missa är bland annat vattentornet Svampen, Open Art, Örebro konsthall samt det imponerande kulturkvarteret. Glöm heller inte att besöka Karlslund, ett kulturreservat som bjuder på en riktigt mysig atmosfär.

När allt är sagt och gjort finns det mycket som kommer att fånga ditt intresse i Örebro. Oavsett anledningen till att du vill flytta till en ny plats kommer du att hitta någonting för dig i Örebro. Plugga, arbeta, idrotta, utforska de vackra naturområdena eller ge din familj en trygg plats att bo på.

Bo tillsammans med andra eller hyr i andrahand

Är du intresserad av att bosätta dig i Örebro, men är orolig över de dyra hyrorna? En smart metod att tillämpa för att få bo i ett fint område till en billigare månadskostnad är helt enkelt att hyra en bostad tillsammans med dina vänner. När du bor med en eller flera personer kan ni dela på månadshyran så att du slipper att betala allting på egen hand. Du kan därtill besluta dig för att enbart hyra ett rum snarare än en hel lägenhet. När du söker efter hyresbostad hos Ledig-Bostad.se kan du som sagt fylla i huruvida du föredrar ett hus, lägenhet, radhus eller rum.

För att lägga vantarna på ett förstahandskontrakt kan du tvingas vänta under en längre tid. Om du gärna vill flytta till Örebro så fort som möjligt kanske ett andrahandskontrakt därför är bättre för dig. Du får chansen att uppleva hur det är att bo i din favoritstad utan att behöva vänta. Här hos Ledig-Bostad.se finner du en uppsjö av privata hyresvärdar som du kan komma i direkt kontakt med för att hitta ditt drömhem.

Hyr ut din egen bostad i Örebro

Ledig-Bostad.se ser till så att hyresgäster får den hjälpen de behöver för att hitta en passande bostad i antingen Örebro eller någon annan stad i Sverige. Vi kan dock även stå till tjänst om du är en privat hyresvärd som behöver hjälp med att komma i kontakt med en lämplig hyresgäst. Kanske har du planer på att studera eller jobba på en annan ort och har därför bestämt dig för att hyra ut din bostad under en viss tid. Då kan du få den hjälpen du behöver här hos Ledig-Bostad.se.

Du lägger ut en annons där du beskriver bostaden i detalj och ger specifikationer så att den blivande hyresgästen vet vad han eller hon kan förvänta sig. Därefter kan besökare som letar efter en hyresbostad i din närhet se din annons här hos Ledig-Bostad.se. Det bästa är att alla hyresgäster som registrerar sig på vår sajt är godkända, och därför bemöts du enbart av seriösa erbjudanden. Hyr ut din lägenhet i Örebro redan idag genom att dra nytta av tjänsterna hos Ledig-Bostad.se!