Filtrera din sökning

Filtrera din sökning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sortera sökning

Bostadstyp

  • {{type.name}}

Pris

Rum

Areal

Annat

  • Husdjur tillåtna
  • Obegränsad hyresperiod

Hitta en ledig lägenhet i Norrköping

Norrköping bjuder på en blandning mellan aktivt stadsliv och lugna naturområden. De flesta har därför möjligheten att hitta en passande lägenhet i Norrköping vare sig det är de vackra industribyggnaderna, de ljuvliga sjöarna eller de många idrottsföreningarna som lockar. Individer i alla åldrar oavsett kön kommer utan tvekan att uppskatta allt som Norrköping har att erbjuda.

Antalet bostäder går dock inte alltid ihop med antalet personer som vill flytta till Norrköping. Med detta i åtanke kan det bli svårt att hitta en lämplig hyresbostad genom att endast placera dig i bostadskön. För att förenkla och skynda på processen av att hitta drömboendet kan du ta hjälp av Ledig-Bostad.se!

Baserat på dina krav har vi hittat
{{propertiesCount}} möjliga bostäder till dig.

Vill du automatiskt få påminnelse så fort det kommer nya bostäder, som passar med dina önskemål?
Skapa en bostadsagent baserat på dina sökkrav här.

Kika på lediga hyresbostäder i Norrköping hos Ledig-Bostad.se

Inte nog med att vi har ett av de största urvalen av lediga hyresbostäder i Sverige – vi har dessutom en justerbar sökfunktion för att hjälpa dig på traven. Du klickar exempelvis i huruvida du letar efter ett hus, radhus, lägenhet eller rum. Därefter väljer du månadshyra, areal, djurvänlighet, hyresperiod samt mer därtill.

När du har justerat sökningen så att den passar just dina krav får du upp hyresbostäder i Norrköping som lämpar sig för dig. Ännu fler detaljer får du genom att klicka på önskad bostad. Härifrån kontaktar du hyresvärden direkt, och om du har turen på din sida kan du börja hyra din drömbostad inom kort.

Finns det inga relevanta lägenheter som dyker upp just nu? Inga problem! Skapa en bostadsagent hos Ledig-Bostad.se. Vad som menas med detta är att du tar emot ett mejl när en hyresbostad som uppfyller dina krav dyker upp som en annons i vår bostadsportal.

Fördelarna med att flytta till Norrköping

Oberoende av var du bosätter dig i Norrköping finns det mycket att se och att göra. Gamla Staden är en favorit för de som vill känna av den där äkta stadskänslan med allt vad det innebär. Det finns dock även delar av Norrköping som ger dig närhet till platser med härlig natur: besök exempelvis Glotternskogen eller Arkösunds skärgård.

Både individer som älskar utelivet och de som vill befinna sig på avkopplande områden kan hitta en perfekt plats i Norrköping. Ytterligare fördelar som tätorten kan bjuda på ska vi lyfta fram nedan. Kanske låter några av dessa punkter riktigt lockande för dig!

Himmelriket för sportentusiaster

Då Norrköping har ett brett utbud av idrottsföreningar är detta en lämplig plats för sportintresserade. Det är särskilt fotboll som det har lagts extra krut på, och Norrköping har till och med en av de mest framgångsrika fotbollsklubbarna i landet. Även hockey och basket är stora favoriter, och detsamma gäller för skidåkning. År 2022 blev Norrköping till och med utnämnd till den bästa idrottsstaden i landet.

Lätt att ta dig fram

Om du vill utforska Norrköping och allt som staden har att bjuda på kan du räkna med smidig tillgång till kollektiva transportmedel. Du kan exempelvis dra nytta av spårvagn för att ta dig dit du vill – och du behöver inte leta länge för att hitta händiga busshållplatser. Norrköping är även en cykelvänlig plats, så om du vill ta dig runt på ett mer miljövänligt sätt är det fullt möjligt.

Lämpliga områden för alla smaker

Stor variation är någonting som Norrköping kan skryta om. Medan det finns områden mitt i staden som ger närhet till restauranger, musik, konst och shopping finns det även avkopplande naturnära områden. Här är det inte långt till mysiga sjöar, skogar eller skärgårdar. Vilken sorts person du än är har Norrköping därför det perfekta området för dig.

Att se och att upptäcka i Norrköping

Tycker du om att vandra, cykla, jogga eller helt enkelt utforska naturområden? Då kommer du aldrig att få en tråkig stund i Norrköping. Besök Östgötaleden, Getåravinen, Marmorbruksleden, Ågelsjön och många fler platser därtill för att få andas in den friska luften bland vackra vyer.

Du får heller inte glömma att åka spårvagn, kika på den häftiga industriella arkitekturen eller att besöka några av de många museerna i Norrköping. Den absoluta favoritdestinationen har vi dock inte än nämnt, och det är självklart Kolmårdens djurpark! Som Nordens största djurpark väntar en maffig upplevelse på dig och kanske hela familjen.

Bo tillsammans med andra eller hyr i andrahand

Konkurrensen kring hyresrätter är hög överlag i hela Sverige, men särskilt i Norrköping. Om du har svårt med att få tag på ett förstahandskontrakt kan det därför vara tid att istället vända dig till ett andrahandskontrakt. Inte nog med att de är lättare att lägga vantarna på, utan de kan även ge dig en utmärkt chans att få testa på hur det är att bo i Norrköping.

För att undvika dyra månadshyror kan du dessutom dela lägenhet i Norrköping med en eller flera av dina vänner. Kanske satsar du även på att hyra ett rum i en bostadsrätt för att bli inneboende snarare än att hyra en hel lägenhet på egen hand. Det finns en uppsjö av möjligheter som väntar på dig, och hos Ledig-Bostad.se kan vi göra det lättare än någonsin att få tag på en passande lägenhet i Norrköping.

Hyr ut din egen bostad i Norrköping

Funderar du på att hyra ut din lägenhet, hus eller kanske ett rum i din bostadsrätt? Vad fallet än må vara är även detta någonting som Ledig-Bostad.se kan hjälpa dig med. Vi gör det smidigt för dig som privat hyresvärd att lägga ut bostadsannonser på vår sajt, och vi marknadsför sedan din bostad för att se till så att du kommer i kontakt med en lämplig hyresgäst.

När hyresgäster registrerar sig hos oss blir de godkända, och därför behöver du inte oroa dig för att få oseriösa erbjudanden. Du ser kostnadsfritt till så att du får ett stort antal ögon riktade mot din bostad genom att skapa en annons hos oss.
Vi har ett av Sveriges största utbud av lediga hyresbostäder i landet, så varför inte bli en av dessa och se till så att du får kontakt med den perfekta hyresgästen. Både hyresvärdar och hyresgäster kan förvänta sig många händiga verktyg här hos Ledig-Bostad.se så att hyresprocessen går så smidigt som möjligt.