Filtrera din sökning

Filtrera din sökning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sortera sökning

Bostadstyp

  • {{type.name}}

Pris

Rum

Areal

Annat

  • Husdjur tillåtna
  • Obegränsad hyresperiod

Hitta en ledig lägenhet i Jönköping

Jönköping stad är en mysig och trevlig plats med omkring 60 000+ invånare. Individer i alla åldrar samlas i Jönköping oavsett om de har en förkärlek till natur, kultur, utsökt mat eller sport. Du kan förvänta dig att stöta på en lång rad naturområden i just Jönköping, och för dig som vill plugga är det värt att nämna det internationella universitetet som studenter är mycket nöjda med.

Med andra ord finns det fler än några få punkter som gör Jönköping till en uppskattad plats. Då så många vill flytta dit kan du vara i behov av en hjälpande hand för att hitta en passande hyresbostad. Lyckligtvis nog kan du helt enkelt använda dig av bostadsportalen Ledig-Bostad.se. Här finner du ett av Sveriges bredaste urval av hyresbostäder!

Baserat på dina krav har vi hittat
{{propertiesCount}} möjliga bostäder till dig.

Vill du automatiskt få påminnelse så fort det kommer nya bostäder, som passar med dina önskemål?
Skapa en bostadsagent baserat på dina sökkrav här.

Kika på lediga hyresbostäder i Jönköping hos Ledig-Bostad.se

Att leta efter en ny hyresbostad har aldrig varit så enkelt tack vare vår sökfunktion. Här hos Ledig-Bostad.se kan du nämligen skräddarsy din sökning så att du bara får upp relevanta hyresbostäder. Ange hur stor du vill att ditt blivande hem ska vara, vad månadshyran ska ligga på, vilken bostadstyp du är ute efter och mer därtill. När du har gjort ditt val klickar du på sökknappen, och sedan får du upp alla bostäder som passar dig.

Du kan klicka dig in på varje individuell bostad för att läsa mer om dem. När du sedan har funnit en lägenhet i Jönköping som uppfyller alla dina krav och behov kan du kontakta hyresvärden direkt. Det är också fullt möjligt att skapa en bostadsagent, vilket resulterar i att du mottar ett mejl om en bostad skulle dyka upp som följer dina sökkrav. Det läggs dagligen in nya annonser hos Ledig-Bostad.se, så skapa gärna en bostadsagent för att bli den första som får reda på när en passande bostadsannons dyker upp.

Fördelarna med att flytta till Jönköping

Det är lätt att se varför Jönköping har blivit en sådan populär stad att flytta till. På den här platsen kommer du att ha närhet till naturen oberoende av vilket område du bor i, och det är därför enkelt att komma bort från storstadskänslan ett tag. Jönköping är därtill en ypperlig studentstad samtidigt som jobbmöjligheterna är många. Nedan ska vi ta en närmare titt på några positiva aspekter av att bo i Jönköping.

Nära till naturen

När du bor i Jönköping finns naturen aldrig långt borta. Det här är en stor fördel för dig som vill ta del av vandring eller bara blicka ut över en vacker sjö. Pustaleden, Dunkehalla, Rocksjön samt Munksjön är exempel på sjöar som du kan vandra kring. Den sistnämnda har två utomhusgym på vägen och ger dig dessutom många chanser att njuta av den ljuvliga sjöutsikten.

Passande för studenter

År 2022 blev Jönköping utvalt till den femte bästa studentstaden i Sverige, och det är inte för intet. Både när det gäller boende, stadsliv och studentliv står Jönköping ut i mängden, så som student kan du förvänta dig många lärorika upplevelser i Jönköping. Inte undra på att så många flyttar dit för att studera.

Rikligt med jobbmöjligheter

Att hitta jobb är inte några svårigheter i Jönköping. Både inom handel, logistik, idrott, kultur och utbildning har Jönköping mycket att bjuda på. Du känner säkerligen till företaget Husqvarna AB, och de har sitt huvudkontor i just Jönköping. Särskilt om du är intresserad av jobb inom bland annat handel, transport och kommunikation kommer du att ha goda möjligheter i Jönköping.

Att se och att upptäcka i Jönköping

Både skogar, sjöar och berg omger Jönköping, så gå inte miste om att utforska allt som den här staden har att bjuda på. Stadsparken är ett måste att besöka, och det finns även både museum samt en minigolfbana. För dig som tycker om vandring har Jönköping som sagt vackra naturleder, så ge dig av till dessa leder eller njut av det underbara naturreservatet.

Om shopping är mer din grej kanske ett besök på köpcentrumet Asecs kan sitta på sin plats. Du möts både av kända klädesmärken samt mer unika och obskyra märken. Som om detta inte vore nog möts du även av restauranger och lekplatser, så det här kan bli den perfekta platsen för barnfamiljen.

Bo tillsammans med andra eller hyr i andrahand

Trots att Jönköping inte är lika dyrt att bo i jämfört med exempelvis Stockholm kan det ändå komma att kosta en slant. För att se till så att du får en lägenhet i Jönköping utan att det gör för ont i plånboken kan du dela bostaden med vänner eller andra studenter. Då kan ni skapa minnen för livet samtidigt som det blir billigare för er alla.

Kom även ihåg att ett andrahandskontrakt är mycket lättare att få tag på än ett förstahandskontrakt, så ha detta i åtanke när du söker lägenhet i Jönköping. Börja därtill gärna att leta i god tid då det kan ta ett tag innan du får tag på en lämplig bostad. Många gånger är det inte nog att endast stå i bostadskö, utan du kan behöva söka aktivt för att komma någonstans. Här kan Ledig-Bostad.se hjälpa dig avsevärt. Sök efter en hyresbostad som uppfyller dina behov och kontakta därefter hyresvärden direkt.

Hyr ut din egen bostad i Jönköping

Medan vissa vill flytta in i en ny bostad finns det andra som vill hyra ut sin lägenhet. Här hos Ledig-Bostad.se hjälper vi både hyresgäster och hyresvärdar, så om du är intresserad av att hyra ut din bostad kan du vända dig till oss. Det är lätt som en plätt att skapa en bostadsannons, och väl skapad kommer besökare från hela landet att kunna kika på din bostad.

Alla hyresgästerna på vår sajt är godkända, så du kommer bara att bli kontaktad av seriösa individer som är villiga att betala sin hyra varje månad. Ta tjuren vid hornen och lägg ut din bostad helt gratis redan idag. Vi har ett av Sveriges bredaste urval av lediga hyresbostäder, så bli en av dem! Om du har några ytterligare frågor gäller det bara att kontakta oss, så får du snabba svar från experterna.