Filtrera din sökning

Filtrera din sökning

  • {{location.code}} {{location.name}}
  • {{location.code}} {{location.name}}

Sortera sökning

Bostadstyp

  • {{type.name}}

Pris

Rum

Areal

Annat

  • Husdjur tillåtna
  • Obegränsad hyresperiod

Hitta en ledig lägenhet i Södertälje

Södertälje är en stad som växer så det knakar. Med sin vackra arkitektur, närhet till Stockholms stad och en relativt stor stadskärna finns det mycket att se och att uppleva. Inte undra på att så många väljer att flytta till just Södertälje. Är du intresserad av att lägga vantarna på en hyresbostad för att plugga, arbeta eller bara njuta av allt som Södertälje har att bjuda på? Då gäller det först att ge dig av på bostadsjakt.

Ledig-Bostad.se är en bostadsportal som kan hjälpa dig som söker hyresbostad i antingen Södertälje eller någon annan stad i Sverige. Vårt samarbete med hyresvärdar landet över ger oss möjligheten att förse dig med tusentals bostadsannonser, så det är bara att börja bläddra bland dina favoriter.

Baserat på dina krav har vi hittat
{{propertiesCount}} möjliga bostäder till dig.

Vill du automatiskt få påminnelse så fort det kommer nya bostäder, som passar med dina önskemål?
Skapa en bostadsagent baserat på dina sökkrav här.

Kika på lediga hyresbostäder i Södertälje hos Ledig-Bostad.se

Med 4 000+ bostadsannonser och fler som läggs in varje dag kan du hos Ledig-Bostad.se hitta din perfekta lägenhet, hus, radhus eller rum. Du uppger dina olika sökkriterier och kan sedan kika på alla de tillgängliga hyresbostäderna som lämpar sig för dig. Om du vill kan du till och med skapa en bostadsagent så att du blir meddelad om en lämplig bostad dyker upp på vår sajt. Det läggs som samt in nya bostadsannonser varje dag, så det dröjer inte länge innan någon som matchar dina sökkriterier läggs upp på Ledig-Bostad.se.

Om du ser en hyresbostad som faller dig i smaken finns det fler detaljer att hitta genom att klicka på bostäderna. Här möts du även av knappen ”Kontakta hyresvärden nu” så att du kan samtala med dem som hyr ut bostaden. Det här är en riktigt smidig process som gör det enklare för dig att få en lägenhet jämfört med att stå i bostadsköer i flera år.

Fördelarna med att flytta till Södertälje

Vare sig du är någon som föredrar att strosa runt i en mysig stad, ge dig av till shoppingcentra eller blicka ut över en vacker kanal kan Södertälje bli drömplatsen för dig. Här har du närhet till alla nödvändigheter, jobbmöjligheter, den ljuvliga Södertäljekanalen samt mycket mer därtill. Nedan kan du läsa mer kring några av de många positiva aspekterna som staden bjuder på.

Ett stort antal jobbmöjligheter

Du har kanske hört talas om företagen Scania och Astra Zeneca. Dessa är Södertälje kända för, men det finns även en lång rad jobbmöjligheter inom branscher såsom restaurang, partihandel och detaljhandel. Även byggbranschen står ut i mängden, och när allt läggs ihop finns det sammanlagt 4 000 företag i Södertälje. Arbetslösheten i staden är lägre än genomsnittet i landet, och Södertälje har därför mycket att skryta med när det gäller arbetsmöjligheter.

Restauranger och shopping

I Södertälje finner du caféer och restauranger som bjuder på mat från hela världen. Vare sig du känner för att äta mat från Mellanöstern, Italien, Japan, Sverige eller någon helt annan plats har du mycket att upptäcka i Södertälje som passar din budget. Du har även rikligt med shoppingmöjligheter på köpcentra såsom Telgehuset, Kringlan samt Lunagallerian. Som kronan på verket stöter du på många välkända affärer vare sig du är ute efter kläder, möbler, sportutrustning eller någonting helt annat.

Blicka ut över öppet vatten

Mälaren och Östersjön binds samman av Södertälje kanal som ger staden en mysig atmosfär. Ta en promenad längs den vackra kanalen eller slå dig ner vid ett café i närheten. Med häftiga fartyg som åker förbi samt möjligheten att själv ge dig ut på vattnet kan det knappast bli bättre än så. När allt kommer till kritan finns det mycket som talar för att du bör söka efter en lägenhet i Södertälje.

Att se och att upptäcka i Södertälje

Vad som än faller dig i smaken hittar du säkerligen någonting spännande att ta del av i Södertälje. Museer finns det definitivt ingen brist på, så ta en sväng bort till Biologiska museet, Kanalmuseet eller kanske Hembygdsmuseerna. Om bilar intresserar dig kan du ge dig av till Marcus Wallenberg-hallen: ett besökscentrum med fordonsmuseum. Kika på bilar som är mer än 100 år gamla och lär dig mer om bilhistoria här i Sverige.

Om du vill ta del av en fantastisk upplevelse för hela familjen kan ni besöka Tom Tits Experiment. Här finns det fyra våningar av spännande experiment med fokus på bland annat biologi, matematik, teknik, fysik, illusioner och mer därtill. Oberoende av ålder kan de flesta ta del av experimenten, och det är upp till er vad ni vill börja med!

Bo tillsammans med andra eller hyr i andrahand

Södertälje har ett kommunalt bostadsbolag vid namn Telgebostäder som gör det möjligt att hyra bostäder i centrala Södertälje, Mölnbo samt Järna. Att stå i bostadskö kan du dock tvingas göra i flera år, och det är inte många som har tiden eller tålamodet att vänta så länge. Med hänsyn till detta kan det vara mer lämpligt att vända dig till ett andrahandskontrakt om du inte än har fått tag på ett förstahandskontrakt. Här hos Ledig-bostad.se kan vi hjälpa dig att ganska snabbt och enkelt få tag på den perfekta hyresbostaden i Södertälje för dig.

Billiga alternativ som säkerställer att du inte själv behöver stå för hela hyran är att bli inneboende hos någon annan. Du kan alltså hyra ett rum istället för att hyra en hel lägenhet i Södertälje. Överväg också att flytta ihop med vänner så att ni delar på månadskostnaderna tillsammans. Kanske ska ni alla plugga tillsammans i Södertälje, och då är det en perfekt lösning att dela bostad.

Hyr ut din egen bostad i Södertälje

Har du planer på att hyra ut din egen bostad i Södertälje och kräver lite hjälp på vägen? Lägg då in en bostadsannons här hos Ledig-Bostad.se och se till så att din annons blir sedd av potentiella hyresgäster landet över. Du skapar en annons kostnadsfritt, och sedan fortsätter vi att marknadsföra din bostad så att den snabbare ska kunna hyras ut. Hyresgäster på vår sajt har möjligheten att kontakta dig om de är intresserade av din bostad. Tack vare att alla individer är godkända kommer du enbart att få kontakt med pålitliga hyresgäster.